Domovy dôchodcov a nemocnice.
Rýchla rekonvalescencia vďaka dobrému jedlu.
Zariadenie iVarioPro®
Najväčšími problémami veľkokapacitnej kuchyne v domovoch dôchodcov alebo v nemocniciach je tlak na náklady, niekoľko jedál denne a nedostatok odborného personálu. Na to má zariadenie iVarioPro® dokonalý recept. Výkonný systém ohrevu a vstavaný inteligentný riadiaci systém pomôžu vášmu kuchárskemu tímu .
Možnosti využitia :
- Jednoduchá príprava špeciálnych nákladných foriem
- 400 a viac jedál
- Zvýšenie výrobnej kapacity vďaka vareniu cez noc
- Pôžitok z dezertov
Jednoduchá príprava špeciálnych foriem.
Rozmanitosť vo veľkom množstve.
Pokiaľ sa popri bežných jedlách musí naviac pripravovať špeciálne nákladné formy, predstavuje to pre kuchyňu náročnejšiu organizáciu. Vzhľadom k rýchlym dobám prípravy vám zariadenie iVarioPro® pomôže pružne reagovať na individuálne prianie. Vďaka výkonnému systému ohrevu iVarioBoost® pripravíte pokrmy až štyrikrát rýchlejšie ako v bežnej skopnej panve alebo varnom kotly.
400 a viac jedál.
Maximálna produktivita.
Vďaka zariadeniu iVarioPro® pritom pripravíte rýchlo a flexibilne niekoľko sto jedál. Bez ohľadu na to, či pritom chcete uvariť 500 porcií morčacieho kari, 30 kg ryže alebo 100 litrov pudingu – so zariadením iVarioPro® XL to zvládnete vždy v jednej várke.
Zvýšenie výrobnej kapacity vďaka vareniu cez noc.
Pretože deň je vždy príliš krátky.
Obzvlášť v závodnom stavovaní je nutné využívať každú hodinu vo dne i v noci. Pritom vám pomôže iVarioPro®, ktoré pre vás dokáže pracovať i behom noci úplne bez nutnosti kontroly. Vďaka všestrannému inteligentnému riadiacemu systému jemne reguluje teplotu a do rána sa postará o dokonalý výsledok varenia. A už po dvoch minútach čistenia ho máte doobeda plne k dispozícií.
Pôžitok z dezertov.
Veľmi jednoduchá príprava, bez pripálenia a vykypenia.
Umenie sladkej kuchyne vyžaduje presnosť, citlivú reguláciu teploty a tomu odpovedajúcu vysokú mieru kontroly. So zariadením RATIONAL iVarioPro® a jeho integrovaným inteligentným riadiacim systémom je proces varenia sledovaný tak, že sa nič nepripáli ani nevykypí. Aby ste mohli od teraz obratom ruky pripraviť krémovú ryžovú kašu a panna cotta.