Inteligentný riadiaci systém, ktorý je dokonalým pomocníkom.
Vstavaný inteligentný riadiaci systém iVario® Pro vám pomôže s každodennou prácou a zbaví vás časovo náročných rutinných činností, ako je neustále nastavovanie teploty a sledovanie zariadenia. Dusená pečienka, cestoviny, smažené jedlá, polievky či dezerty – jednoduchým stlačením si zvolíte požadovaný výsledok prípravy danej potraviny, napríklad stupeň orestovania od svetlého po tmavé a stupeň prípravy podľa požiadaviek stravníka.
Prehľad výhod, ktoré získate používaním programu :
- Perfektná a presná príprava – pri úprave médium i prepečené
- Dosiahnutie vami požadovanej farby opečenia kôrky
- Upozornenie vo chvíli, keď je potrebná vaša interakcia
- Bez nutnosti dohľadu
- Jednotné výsledky varení u všetkých várok
Dá vedieť, kedy je správny čas otočiť steaky.
Zaručená kvalita prípravy.
Systém iVario® Pro vás privolá, akonáhle bude treba niečo urobiť, napríklad otočiť steak, podliať ragú, alebo akonáhle budete mať hotový bešamel. Priebeh prípravy sa potom vždy prispôsobuje vášmu jedlu, bez ohľadu na to, koľko porcií pripravujete – vždy dosiahnete dokonalých výsledkov.
Navigácia užívateľa.
Systém iVario®Pro na veľkom prehľadnom dotykovom displeji nájdete pomocou obrázkou alebo textu pre svoje pokrmy ideálny postup prípravy. To platí i pre nekvalifikované pracovná sily. Jednoducho zvolíte režim Zelenina a prílohy, Pečenie, Varenie alebo Grilovanie a taktiež vami požadovaný výsledok. Ďalšie možnosti ponúka asistent vyhľadávania. Vedľa informácií o ovládaní a používaní iVario®Pro tu nájdete taktiež vhodný postup prípravy. K tomu jednoducho pridáte požadovaný pokrm, napríklad guláš, zvolíte postup prípravy a môžete okamžite začať. Zobrazia sa vám taktiež užitočné tipy a triky pre vašu prípravu.
Z 0 na 200°C potrebuje menej ako 2,5 minúty.
Prudké orestovanie v rekordnom čase.
Silný výhrevný výkon zariadenia iVario®Pro máte k dispozícií už za niekoľko sekúnd – a môžete okamžite začať s prípravou. Vďaka mimoriadnej kapacite môžete restovať dvakrát viac mäsa v lepšej kvalite ako na tradičných sklopných panviciach alebo grilovaciích doskách. Mäso si udrží šťavu, vaši hostia pocítia rozdiel v kvalite a vy ušetríte na nákladoch za suroviny.