Nízkoteplotná úprava.

Vytváranie ďalších výrobných kapacít.

iVarioPro®

Vďaka funkcií varenie cez noc budete mať na prípravu jedla ešte viacej času.

Zariadenie iVarioPro® vás zastúpi v kuchyni dokonca i v noci, bez toho aby ste si museli robiť starosti.

Integrovaný inteligentný varný systém iCookingSuite® citlivo reguluje teplotu a zaručí ďalší deň ráno špičkový výsledok varenia. Vďaka tomu získate čas i kapacitu.

Prehľad výhod, ktoré získate používaním programu :

Varenie vývarov.

Klasická kuchyňa s inteligentnou prípravou.

Zdĺhavá príprava a obrovská fyzická námaha ? To všetko je teraz pri príprave vývarov minulosťou. Teraz ich pripravíte pomocou zariadenia iVarioPro, a to bez akéhokoľvek dohľadu. Väčšie kusy mäsa, ktoré sú zvyčajne pripravované v tekutine, 

 

Ragú bez nutnosti neustáleho kontrolovania.

Príprava ragú ešte nikdy nebola tak jednoduchá. Či je to guláš, teľacie, jahňacie alebo zverinové ragú, vďaka zariadeniu iVarioPro® dokážete požadovaný pokrm uvariť cez noc.

Po automatickom predo hriatí kúsky mäsa opečiete. Následne budete vyzvaný k podliatiu mäsa a mäso sa bude šetrne dusiť celú noc.

Konfitovanie.

Výnimočný spôsob prípravy, výnimočná chuť.

Typicky francúzke, typicky lahodné: konfitovanie. Potraviny sa budú pripravovať v oleji alebo vo vlastnej šťave a variť za stálej teploty. Celý trik je v tom, že sa nechá tekutina dostatočne zahriať, aby všetko spĺňalo hygienickým požiadavkám a u niektorých produktov nesmie prekročiť teplota jadla aby nedošlo k strate kvality. Riešenie: konfitujte pomocou inteligentného varného zariadenia iVarioPro. Trhané bravčové, kačacie stehná, zelenina a dokonca i ryby  či morské plody získajú špeciálnu chuť.

Varenie cez noc.

Stačí stlačiť tlačítko.

Väčšie kusy mäsa, ktoré sú zvyčajne pripravované v tekutine, môžete v zariadení iVarioPro® pripravovať pomocou funkcie varenie cez noc.

Lahodná hovädzia hruď, šunka alebo kasselské udené, šetrný varný proces vám ráno zaručí skvelý výsledok varenia.

Sous - vide.

Chuťové poháriky vašich hostí budú nadšené.

Zdravo a jednoducho. Ryby, zelenina alebo mäso na spôsob sous-vide. Pripravte pokrmy tak, ako ste zvyknutný a zavakuujte ich s marinádou a korením. Všetko potom môžete dlhšiu dobu variť vo vodnej lázni pri nízkej teplote. Pokiaľ je teplota varenia len o niečo málo vyššia ako požadovaná teplota jadra – tak ako u tejto metódy – je výsledné hotové mäso jemné ako maslo a hmotnostné straty budú takmer nepostrehnutelné.