Nízkoteplotná úprava.
Vytváranie ďalších výrobných kapacít.
iVarioPro®
Vďaka funkcií varenie cez noc budete mať na prípravu jedla ešte viacej času.
Zariadenie iVarioPro® vás zastúpi v kuchyni dokonca i v noci, bez toho aby ste si museli robiť starosti.
Integrovaný inteligentný varný systém iCookingSuite® citlivo reguluje teplotu a zaručí ďalší deň ráno špičkový výsledok varenia. Vďaka tomu získate čas i kapacitu.
Prehľad výhod, ktoré získate používaním programu :
- Precízne varenie
- Bez nutnosti dohľadu
- Jednoduchá manipulácia
- Ďalšie výrobné kapacity
- Nízke straty surovín.
- Úspora času
Varenie vývarov.
Klasická kuchyňa s inteligentnou prípravou.
Zdĺhavá príprava a obrovská fyzická námaha ? To všetko je teraz pri príprave vývarov minulosťou. Teraz ich pripravíte pomocou zariadenia iVarioPro, a to bez akéhokoľvek dohľadu. Väčšie kusy mäsa, ktoré sú zvyčajne pripravované v tekutine,
Ragú bez nutnosti neustáleho kontrolovania.
Príprava ragú ešte nikdy nebola tak jednoduchá. Či je to guláš, teľacie, jahňacie alebo zverinové ragú, vďaka zariadeniu iVarioPro® dokážete požadovaný pokrm uvariť cez noc.
Po automatickom predo hriatí kúsky mäsa opečiete. Následne budete vyzvaný k podliatiu mäsa a mäso sa bude šetrne dusiť celú noc.
Konfitovanie.
Výnimočný spôsob prípravy, výnimočná chuť.
Typicky francúzke, typicky lahodné: konfitovanie. Potraviny sa budú pripravovať v oleji alebo vo vlastnej šťave a variť za stálej teploty. Celý trik je v tom, že sa nechá tekutina dostatočne zahriať, aby všetko spĺňalo hygienickým požiadavkám a u niektorých produktov nesmie prekročiť teplota jadla aby nedošlo k strate kvality. Riešenie: konfitujte pomocou inteligentného varného zariadenia iVarioPro. Trhané bravčové, kačacie stehná, zelenina a dokonca i ryby či morské plody získajú špeciálnu chuť.
Varenie cez noc.
Stačí stlačiť tlačítko.
Väčšie kusy mäsa, ktoré sú zvyčajne pripravované v tekutine, môžete v zariadení iVarioPro® pripravovať pomocou funkcie varenie cez noc.
Lahodná hovädzia hruď, šunka alebo kasselské udené, šetrný varný proces vám ráno zaručí skvelý výsledok varenia.
Sous - vide.
Chuťové poháriky vašich hostí budú nadšené.
Zdravo a jednoducho. Ryby, zelenina alebo mäso na spôsob sous-vide. Pripravte pokrmy tak, ako ste zvyknutný a zavakuujte ich s marinádou a korením. Všetko potom môžete dlhšiu dobu variť vo vodnej lázni pri nízkej teplote. Pokiaľ je teplota varenia len o niečo málo vyššia ako požadovaná teplota jadra – tak ako u tejto metódy – je výsledné hotové mäso jemné ako maslo a hmotnostné straty budú takmer nepostrehnutelné.