Nízkoteplotná úprava.

Šetrne, chutne, spoľahlivo - konvektomat iCombiPro.

Niekto to urobí za vás.

Konvektomat iCombiPro pracuje presne a spoľahlivo – celých 24 hodín denne. Bez nutnosti dohľadu, dokonca aj cez noc. Pečenie veľkých kusov mäsa, dusenie pokrmov, varenie mäsa – to všetko je možné vďaka vareniu s nízkymi teplotami s konvektomatom RATIONAL.

S dokonalou presnosťou, obzvlášť jemné a šťavnaté, od prvého plátku až po ten posledný. Vďaka šetrnej metóde prípravy sú hmotnostné straty minimálne. Vďaka inteligencií zariadenia iCombiPro si môžete byť istí, že bude výsledok presne podľa vašich predstáv. Vždy.

Vaše výhody :

Pečenie veľkých kusov mäsa.

Vďaka funkcií „Varenie s nízkymi teplotami“ vnesiete do jedálnička veľkú rozmanitosť. Čiastočné alebo úplne naplnenie alebo zmiešané várky. Bravčové, hovädzie alebo teľacie. Veľké alebo malé kusy mäsa. Všetko podľa vášho zadania, všetko podľa vašich predstáv. Zadáte požadované zafarbenie a stupeň uvarenia – hotovo. O zbytok sa postará konvektomat iCombiPro.

Po dokončení predohrevu vložíte do varnej komory surové mäso a jeho orestovanie prebehne samé. Potom sa teplota varnej komory rýchlo zníži, mäso sa šetrne pripravuje a dozrieva. Týmto spôsobom bude každé mäso jemné ako maslo a krásne šťavnaté. 

Varenie mäsa pri nízkych teplotách.

Pre veľmi šetrnú úpravu pokrmov je využitý postup RATIONAL-Delta-T. Zo začiatku veľmi nízka teplota varného priestoru je rovnomerne a citlivo zvyšovaná spolu s teplotou jadra. Tento postup zaisťuje veľmi šetrný priebeh prípravy a vďaka tomu špičkovú kvalitu jedla. 

Pokiaľ je mäso hotové, je možné ho udržiavať teplé ešte niekoľko hodín. Bez akejkoľvek straty kvality alebo farby.

Vďaka veľmi šetrnej príprave RATIONAL-Delta-T znížite spotrebu surovín na minimum. Od prvého dňa tak naozaj profitujete.

Dusené pokrmy.

Malé úsilie, veľkolepý výsledok : všetko, čo môžete urobiť, je zadať čo a ako požadujete – hotovo. Zbytok zariadí konvektomat iCombiPro : predohreje, orestuje mäso a vyzve k podliatiu. Potom nasleduje šetrné dusenie a teplota varnej komory, vlhkosť a rýchlosť vzduchu sa prispôsobí danému pokrmu. Výsledkom je jemné a šťavnaté mäso s lahodnou vôňou orestovania.

Servírovaciu teplotu je možné udržiavať i nikoľko hodín bez straty kvality. V prípade potreby môžete dusiť dokonca rôzne pokrmy súčasne.

Príprava pokrmov metódou sous – vide

Zdravo a ľahko. Metóda sous – vide funguje perfektne na veľké i malé kusy mäsa. Orestujte mäso a zavakuujteho s marinádou alebo korením. Použite „Varenie s nízkymi teplotami“ po dlhšiu dobu inak nazývaný taktiež „low-low“ proces.

Keďže je teplota varnej komory len o niečo málo vyššia než požadovaná vnútorná teplota pokrmu, je výsledkom mäso jemné ako maslo, bezpečné z hladiska HACCP a hmotnostné straty sú takmer zanedbatelné.

Príprava vo vákuovom sáčku.

Pokrmy môžete samozrejme pripravovať taktiež vo vákuovom sáčku. Jednoducho orestujete mäso, zavákuujete ho spoločne s výpekom a vložíte do konvketomatu iCombiPro. Ten sa už postará o zvyšok. Bez nutnosti kontroly. Po dobu niekoľkých hodín.

Týmto spôsobom môžete pripravovať rôzne druhy mäsa, zeleniny rýb či morských plodov. Všetko pre ešte väčší zážitok pre vašich zákazníkov.

Záleží na správnom príslušenstve.

Až vďaka používaniu originálneho príslušenstva RATIONAL sa Vám otvoria neobmedzené možnosti využívania zariadenia iCombiPro. Len tak sa Vám podaria i špeciálne postupy pečenia tak, ako si to prajete. Originálne príslušenstvo RATIONAL je špeciálne vyvinuté pre zariadenia RATIONAL. Vyznačuje sa najvyššou kvalitou, vďaka čomu sa najlepšie hodí pre každodenné zaťaženie v profesionálnej kuchyni.

Aplikácie konvektomatu RATIONAL.